Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο

Newsroom
Newsroom

"Στόχος μας μια από τις δύο έδρες στο Ρέθυμνο", επισήμαναν οι υποψήφιοι.

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε θερμά, στο Ρέθυμνο, τους τέσσερις υποψηφίους βουλευτές και τους κεντρικούς ομιλητές στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου ,όπου τονίστηκε η θέληση όλων για δυναμικό νικηφόρο αγώνα για ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ...

pas

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Σταύρος Τζεδάκης και ο Παύλος Χριστίδης, οι οποίοι παράλληλα άσκησαν σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

ypo

"Η ανατροπή ήδη έχετε με ένα πολύ ισχυρό ΠΑΣΟΚ ,και στον Νομό Ρεθύμνου είναι εφικτός ο στόχος να πάρουμε την μια από τις δύο έδρες", τονίστηκε με έμφαση  από τον γραμματέα της ΝΕ Μιχάλη Σαρρή, όπως και τους υποψηφιφίουε βουλευτές Βασίλη Σκουντή, Μανόλη  Χνάρη, Κασσάνδρα Κοντζανάκη κι Ελευθερία Μιχάλα.

pas

Στην εκδήλωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου ήταν παρόντες θεσμικοί εκπρόσωποι, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, ο  Μανόλης Όθωνας, ο Δήμαρχος Γ. Μαρινακης, οι πρώην Νομάρχες Γ. Παπαδάκης, Μ. Λύτινας, οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων Τάσος Κουρουπάκης, Παντελής Πετσετάκης και η υπ. βουλευτής Ηρακλείου Ελένη Μαραγκάκη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ