Παρουσιάζεται το Σχέδιο Δράσης για την αστική αναζωογόνηση της Αγίας Τριάδας

Παρουσιάζεται το Σχέδιο Δράσης για την αστική αναζωογόνηση της Αγίας Τριάδας
Newsroom
Newsroom

Την Τρίτη 28 Ιουνίου

Ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστεί το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης (Integrated Action Plan) για την αστική αναζωογόνηση της περιοχής της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Διακρατικού Προγράμματος URBACT III 2014-2020 – Δίκτυο KAIRÓS , θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 10:00 στο Καφενείο «Αϊβαλιώτης» στην Αγία Τριάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα  παρουσιαστεί όλη η διαδρομή του Προγράμματος και του «Δικτύου KAIRÓS», η ενεργός συμμετοχή των πολιτών μέσω της Τοπικής Ομάδας Δράσης (ULG), που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης “KAIRÓS”, και οι ενέργειες που έγιναν από τις Υπηρεσίες του Δήμου, στην κατεύθυνση μιας ολοκληρωμένης και βιώσιμης αντιμετώπισης του ζητήματος της ανάπλασης και αναζωογόνησης της ιστορικής γειτονιάς της Αγίας Τριάδας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

  • 10:00 – 10:10     Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό
  • 10:10 – 10:30    Ομιλία Αντιδημάρχου Ηρακλείου  Γιώργου Σισαμάκη.
  • 10:30 – 10:40    Παρουσίαση από την Δ/ντρια Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου  Ζαχαρένια (Ρένια) Δρόσου.
  • 10:40 – 10:45    Παρουσίαση του βίντεο του “KAIRÓS” (3 λεπτο)
  • 10:45 – 11:15    Παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσεων για την Αγία Τριάδα από τον Κώστα Καρμπέρη, μέλος της ομάδας εκπόνησης του Σχεδίου για λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου.
  • 11:15 – 11:30    Ερωτήσεις, συζήτηση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ