Πάρτυ ανακύκλωσης στο πάρκο της Κνωσού

Πάρτυ ανακύκλωσης στο πάρκο της Κνωσού
Newsroom
Newsroom

Το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, στις 5:30 το απόγευμα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνωσού προσκαλεί αυτό το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, στις 5:30 το απόγευμα, στο πάρκο της Κνωσού δίπλα από τις αρχαιότητες, σε ένα μεγάλο πάρτυ ανακύκλωσης, αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έρχεται.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

"Θα παρουσιαστεί το βραβευμένο βιβλίο της Μαρίας Καριωτάκη «Η περιπέτεια της Πλαστικούρας» από την Ελληνοεκδοτική, με μια καταπληκτική "πασαρέλλα" κοστουμιών που έχουν φτιάξει παιδιά από ανακυκλωμένα υλικά! Αφήγηση, παιχνίδι και τραγούδι με τη συγγραφέα του βιβλίου Μαρία Καριωτάκη, την ηθοποιό Στέλλα Κορνίλη και παιδιά από σχολεία του Ηρακλείου!

Θα μάθουμε για τη μείωση των απορριμμάτων με δραστηριότητες από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κνωσού και από την Ομάδα Εθελοντών Παιδείας Δήμου Ηρακλείου:

- Οικολογικές κατασκευές επανάχρησης υλικών: θα ντύνουμε χαρτόκουτες με παλιά υφάσματα για να δημιουργούμε όμορφα διακοσμητικά κουτιά για το σπίτι μας! Όλα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν!

- Γνωριμία με φυτά του τόπου μας και ενημέρωση για τον τρόπο φροντίδας τους!

- Face painting από το καταπληκτικό ΙΕΚ ΑΚΜΗ για όλα τα παιδιά!

- Κυνήγι του Κρυμμένου Σκουπιδιού από τους συλλόγους γονέων του 28ου και 57ου Δ.Σ. Ηρακλείου!

- Οικολογικά δώρα σε όλους, μικρούς και μεγάλους: πολλές τσάντες πολλαπλών χρήσεων και κλήρωση οικολογικών χάρτινων κάδων ανακύκλωσης, δωράκια από τον ΕΣΔΑΚ!

Τιμή μας η στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 28.05.2022, 5.30 -7.30, στο Πάρκο Κνωσού, κάτω από το μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο!

Είσοδος ελεύθερη"!

πλαστικουρα


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ