"Πάσχα αγάπης χαράς και αλληλεγγύης"

"Πάσχα αγάπης χαράς και αλληλεγγύης"

Μία συγκινητική πράξη αγάπης και αλληλεγγύης

Η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων προχωρά σε ακόμα μία αξιοσέβαστη πράξη.

Συγκεκριμένα προχωρά σε συγκέντρωση προϊόντων για το πασχαλινό τραπέζι για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση:

«Πάσχα αγάπης χαράς και αλληλεγγύης !
Το νόημα του Πάσχα συμπυκνώνεται στην αγάπη και την αλληλεγγύη !!! 

Το μήνυμα αγάπης και ελπίδας της γιορτής του Πάσχα πρέπει να βρει έκφραση στην αλληλεγγύη που οφείλουμε να δείξουμε προς κάθε οικογένεια και συνάνθρωπο που έχει  ανάγκη την βοήθεια μας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το Πασχαλινό τραπέζι οικογενειών που το έχουν ανάγκη και γίνεται εντονότερη μέσα στις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοΐού που ζούμε. Γι αυτό τον λόγο η ομάδα μας θα συγκεντρώνει τα παρακάτω είδη στα σημεία συγκέντρωσης που αναγράφονται στην αφίσα . Η βοήθεια και η στήριξη όλων είναι για εμάς πολύτιμη ! 

Τα είδη που μαζεύουμε, είναι τα εξής: 

Τρόφιμα (Όσπρια, Μακαρόνια, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας, Αλάτι. Λάδι, Ξύδι, Πουρές, Άνθος αραβοσίτου, Γάλα εβαπορέ, Φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά κλπ)
Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη, απορρυπαντικά πιάτων κλπ)
Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)
Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)
Τροφές για τους αδέσποτους φίλους μας

Εννοείται πως σε κάθε μετακίνηση μας από το σπίτι μας και προς κάθε σημείο συγκέντρωσης της ομάδας μας παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μέσα στο πλαίσιο που έχει καθοριστεί από τις δημόσιες αρχές, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα κυκλοφορίας που έχουν ανακοινωθεί.

– Για τη μεταφορά των πραγμάτων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έντυπο Β ή να στείλετε sms στο 13033 με την ένδειξη 4 (“κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη”). Προσφέρω με ασφάλεια !!!!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ