ΚΡΗΤΗ

ΠΑΣΟΚ: Προσυνεδριακές δράσεις για την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης

Σε Σητεία και Ιεράπετρα

ΠΑΣΟΚ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2025 στο Ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο, διεξήχθησαν προσυνεδριακές συναντήσεις στις πόλεις Σητεία και Ιεράπετρα το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου 2025.

 

Στη Σητεία, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας και της κλιματικής αλλαγής στον νομό Λασιθίου, με παρουσίαση ανησυχητικών στοιχείων και κατάθεση προτάσεων για βιώσιμες λύσεις.

Στην Ιεράπετρα, η συζήτηση εστίασε στα κρίσιμα ζητήματα σχολικού εκφοβισμού και παραβατικότητας ανηλίκων, με ενεργή συμμετοχή γονέων, εκπαιδευτικών και τοπικών φορέων.

Image
ΠΑΣΟΚ

Οι συναντήσεις αυτές αποτέλεσαν ένα σημαντικό βήμα για την ανταλλαγή απόψεων και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών κοινωνιών και της κοινωνίας των πολιτών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχία της επικείμενης Συνδιάσκεψης.
 

"Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στο Ηράκλειο, για να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τις λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον στην Κρήτη." αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λασιθίου.
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση