Πείνασες; Προορισμός το Paprika

Πείνασες; Προορισμός το Paprika

Το ψητοπωλείο Paprika είναι πλέον σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το ποιοτικό φαγητό.

Τους τελευταίους μήνες έχει μπει για τα καλά στη ζωή της πόλης μας το «Paprika meat and coffee».

Ένας πολυχώρος καλού φαγητού τον οποίο συναντάμε στη γωνία των οδών Παπαγιάννη Σκουλά και Νικηταρά. Ένας υπέροχος και άνετος χώρος, σε δύο επίπεδα, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους καλοφαγάδες να δοκιμάσουν ποιοτικό φαγητό σε προσιτές τιμές.

paprika

Για το ’Paprika  ́ δεδομένα είναι η πολύ καλή πρώτη ύλη σε κάθε πιάτο του. Φρέσκια πατάτα, ντόπια κρέατα και λαχανικά, παντρεύονται και φτάνουν στο τραπέζι σας ικανοποιώντας τις αισθήσεις της όρασης και της γεύσης. Αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας παραμένει η τιμή των παρεχόμενων υπηρεσιών μιας και μέλημα του καταστήματος είναι το φαγητό του να γίνει απτό στο ευρύ κοινό και μια ευχάριστη καθημερινή απόλαυση, είτε επιλέξετε να παραγγείλετε είτε να φάτε στο κατάστημα.

paprika

Στον κατάλογό του θα βρείτε σαλάτες ( δοκιμάστε την Paprika) και ορεκτικά, τεμάχια και τυλιχτά, μερίδες και burgers, σκεπαστές, κοκορέτσι, κοντοσούβλι καθώς και αντικριστά κρέατα ( αρνί, πανσέτα, κοτόπουλο). Θα βρείτε επίσης χαμογελαστό, ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό να σας εξυπηρετήσει αφού διάθεση των ιδιοκτητών του είναι η υψηλή και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα υπηρεσιών και φαγητού.

Μια επίσκεψη θα σας πείσει!

paprika

 

''Paprika meat and coffee'' 

FB:  Paprika meat and coffee

Παπαγιάννη Σκουλά και Νικηταρά

Τηλέφωνο παραγγελιών: 281 600 10 20

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ