Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε Λιμεναρχείο Σούδας και Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε Λιμεναρχείο Σούδας και Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

 

Κλιμάκιο  της   Τ.Ε.   Χανίων   του   ΚΚΕ   με επικεφαλής τον Γ. Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και τον Α. Μαρινάκη, Γραμματέα της ΤΕ Χανίων  του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο, επισκέφτηκαν το κεντρικό Λιμεναρχείο στη Σούδα, τον Λιμενικό Σταθμό στην Π. Πόλη και το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

 

Από μεριάς των λιμενικών τέθηκαν στην αντιπροσωπεία μια σειρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν,   κυριότερα των οποίων είναι τα κτηριακά - στέγαση , η σοβαρή έλλειψη  προσωπικού με βάση της πραγματικές ανάγκες και η σοβαρή έλλειψη χρηματοδότησης, χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναφέρθηκε αφορούσε την συντήρηση των οχημάτων του σώματος όπου για 10 οχήματα χρηματοδοτούνται με μόλις 3000 ευρώ ετησίως.

 

Από την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τονίστηκαν οι θέσεις του κόμματος για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής μεσογείου , την όξυνση των ανταγωνισμών και των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, την όξυνση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων και την πιθανότητα  πολεμικής εμπλοκής, για την οικονομική κρίση, για την 

πανδημία και την  προστασία της ζωής   και   της   υγείας   του   λαού   συνολικά, για   την   υπεράσπιση   των   λαϊκών ελευθεριών και το νέο νομοσχέδιο που απαγορεύει τις διαδηλώσεις . 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ