Περιοδεία του Γιάννη Κουράκη στην Αττική

Newsroom
Newsroom

Σε πρώτο πλάνο οι πολιτικές για συνοχή και περιφερειακή ανάπτυξη

Σε πρώτο πλάνο θέτει, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Γιάννης Κουράκης, τις πολιτικές Συνοχής της Ε.Ε., την Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Αυτό προκύπτει από την συνάντηση που είχε στην Αθήνα, με τον καλό του φίλο, Δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Κώστα Ασκούνη, ο οποίος τον υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση και του ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο Καλλιθέας, όπου πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, με τη συμμετοχή και Στελεχών της Αυτοδιοίκησης, για Κοινωνικά, Αυτοδιοικητικά και Ευρωπαϊκά θέματα.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε αμέσως μετά την συνάντηση του με τον κ. Ασκούνη, ο Γιάννης Κουράκης:

« Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον αγαπημένο μου φίλο, Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, με τον οποίο υπηρετήσαμε μαζί, ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, την περίοδο 2011-2014.

Συζητήσαμε για μια Ευρώπη, που θα υπηρετεί την Ειρήνη, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, όπου η κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική πρόοδος θα συμβαδίζουν.

Μιλήσαμε για την Αυτοδιοίκηση, την Αποκέντρωση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη, αλλά και για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για μια σύγχρονη Αυτοδιοίκηση με πόρους, ανθρώπινο δυναμικό και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Κεντρικό σημείο της συζήτησης μας  αποτέλεσε η Πολιτική της Συνοχής σε όλη την Ε.Ε., και ιδιαίτερα στη χώρα μας, για τη βελτίωση  της ποιότητας ζωής στα χωριά, τις πόλεις και τις αγροτικές μας περιοχές. »

Μετά τη συνάντηση, ο υποψ. Ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Κουράκης συναντήθηκε και μίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες του Δήμου Καλλιθέας και περιόδευσε σε γειτονιές και συνοικίες της Αττικής. 

4565475678687

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ