Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου, Αντώνης Σχετάκης

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου, Αντώνης Σχετάκης
Newsroom
Newsroom

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών

Σε ηλικία 80 ετών, έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην Δήμαρχος Κίσσάμου, Αντώνης Σχετάκης.

Ο Αντώνης Σχετάκης, είχε εκλεχθεί δήμαρχος τέσσερις φορές με την πρώτη να είναι το 1975. Επανεκλέχτηκε το 1978, το 1987, και το 1995.

Γεννήθηκε στο Καστέλι Κίσαμου το 1942 όπου παρακολούθησε μαθήματα μέχρι την Τετάρτη τάξη του Γυμνασίου και συνέχισε τις δυο τελευταίες τάξεις στο δεύτερο Γυμνάσιο Αρρένων Χανίων. Σπούδασε στη Μαθηματική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δίδαξε στο Γυμνάσιο Κισάμου για πέντε χρόνια και συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας φροντιστής Μαθηματικών στην Κίσαμο

Ενδιάμεσα χρημάτισε δημοτικός σύμβουλος επί 12 χρόνια και τέσσερα χρόνια ως ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Μηθύμνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, πρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας και του ΠΙΚΠΑ Χανίων, πρόεδρος του 9ου Συμβουλίου Περιοχής Νομού Χανίων, αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Χανίων, αντιπρόεδρος της ΑΝΕΤΕΚ, αντιπρόεδρος της ΑΝΕΝ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πολυτεχνείου Χανίων, μέλος της επιτροπής σύνταξης του πολεοδομικού νόμου 1337/83, αντιπρόσωπος στο Συμβούλιο Ανωτάτης Παιδείας, αντιπρόσωπος ΟΤΑ στην Διοικούσα επιτροπή του ΟΑΔΥΚ, μέλος στην επιτροπή επιστροφής του παππού Ειρηναίου, μέλος πολλών επιτροπών και συλλόγων.

 

Με πληροφορίες από sadentrepese.blogspot και zarpanews.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ