Πετροπόλεμοι... τέλος: "Θα ληφθούν περισσότερα μέτρα ασφαλείας στο Στάδιο"

Πετροπόλεμοι... τέλος: "Θα ληφθούν περισσότερα μέτρα ασφαλείας στο Στάδιο"

Ο διευθυντής του ΕΑΚΗ, Κώστας Σακαράκης μίλησε στην κάμερα του Cretalive.gr

Για τα συνεχόμενα περιστατικά ρίψης πετρών στο Στάδιο Ελευθερίας, αλλά και το περιστατικό με τη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων μίλησε στην κάμερα του Cretalive.gr και στον Ανδρέα Κουλάτσογλου, ο Διευθυντής του ΕΑΚΗ, Κώστας Σακαράκης.

Ο κ.Σακαράκης αναφέρθηκε στα περιστατικά που έχουν συμβεί στο Στάδιο, μετά την ολική του αναμόρφωση, ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι θα ληφθούν κι άλλα μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιου είδους συμβάντα.

«Είμαστε ιδιαίτερα στενοχωρημένοι για το περιστατικό που δυστυχώς έχει συμβεί και παλαιότερα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το Στάδιο πιο όμορφο και πιο λειτουργικό και η προτεραιότητά μας είναι να διατηρηθεί έτσι, αλλά και να είναι ασφαλές σε όποιον βρίσκεται μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του ΕΑΚΗ και πρόσθεσε:

«Τώρα που είναι ωραιότερο το Στάδιο δυστυχώς είχαμε συμβάντα με πέτρες, συνήθως βραδινές ώρες. Δυστυχώς πλέον έχουμε τέτοιου είδους συμβάντα και την ώρα λειτουργίας του Σταδίου κάτι που είναι πολύ σοβαρό, αφού υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού. Δεν θέλουμε να γίνει φρούριο το Στάδιο και δεν γίνεται στη θέση που βρίσκεται. Είχαν τοποθετηθεί από εμάς κάποιες κάμερες και τώρα είμαστε στη δυσάρεστη θέση να τοποθετηθούν κι άλλες κάμερες. Θέλω να επαναλάβω ότι είμαστε στενοχωρημένοι με το συμβάν αλλά και τη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων κοριτσιών. Ίσως, όμως, να γίνει μάθημα για το μέλλον».

Θυμίζουμε ότι η Διοίκηση προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. για τη ρίψη πετρών στο Στάδιο από τις τέσσερις 17χρονες, οι οποίες συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Κώστα Σακαράκη:    

Διαβάστε επίσης:

Από τον πετροπόλεμο ... στο αυτόφωρο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ