ΚΡΗΤΗ

Πιθανές διακοπές υδροδότησης σε Σταλό και Αγία Μαρίνα την Τρίτη 10/3

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση των πολιτών των επηρεαζόμενων περιοχών.

νερό-βρύση
Photo Credits: @Jörg Husemann via Pixabay

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ, είναι πιθανό να σημειωθεί διακοπή υδροδότησης:
στον πάνω Σταλό και συγκεκριμένα στην περιοχή που υδρεύεται από την δεξαμενή Κούμος από ώρα 08:30 έως 14:00 
στην Αγία Μαρίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή που υδρεύεται από την δεξαμενή από ώρα 12:30 έως 15:30 της Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας.
    
Σημειώνεται ότι οι πιθανές διακοπές στην υδροδότηση είναι πιθανό να περιορισθούν χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση των πολιτών των επηρεαζόμενων περιοχών.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση