Ποιοι εμβολιάστηκαν πρώτοι στο ΠΑΓΝΗ

Ποιοι εμβολιάστηκαν πρώτοι στο ΠΑΓΝΗ

Καθημερινά θα εμβολιάζονται 125 άτομα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και στο Νοσοκομείο Χανίων

Στις 8 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο ΠΑΓΝΗ. Πρώτη εμβολιάστηκε η προϊσταμένη της μονάδας ΤΕΠ  και της ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος και η διαδικασία συνεχίζεται με νοσηλευτές και γιατρούς.

Όπως έγινε γνωστό καθημερινά θα εμβολιάζονται 125 άτομα στο ΠΑΓΝΗ.

 

1

1

1

 

Τα εμβόλια έφτασαν στο νοσοκομείο την Κυριακή, με ευθύνη του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

1

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, στις 8 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, το νοσοκομείο του Ρεθύμνου και τα νοσηλευτικά ιδρύματα του Λασιθίου, ενώ σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, έως τις 20 Ιανουαρίου εκτιμάται ότι θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι εργαζόμενοι σε υγειονομικές μονάδες του νησιού.

1

1

1

1

Στις 7.45 το πρωί ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών και στο Νοσοκομείο Χανίων. H διαδικασία , όπως έγινε γνωστό,ξεκίνησε ομαλά και θα εξελιχτεί έως και το απόγευμα. Σήμερα, αναμένεται να γίνουν συνολικά 150 εμβολιασμοί υγειονομικών με προτεραιότητα όσων εργάζονται σε ΜΕΘ και στην μονάδα Covid-19 .   Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Φωτογραφίες από τον εμβολιασμό στο ΓΝ Χανίων

Βαρδής Γεωργιακάκης, νοσηλευτής, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ Χανίων Φρόσω Τσουρακάκη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ COVID , εθελόντρια Θεσαλλονίκης.Αγγελική Δαμιανάκη ιατρός Πνευμονολόγος εμβολιαζόμενη, με Καστρινάκη Στυλιανό Δ/ντή ΤΕΠΕιρήνη Λαγουδάκη Πρόεδρος ΝΕΛ, συντονίστρια ΜΕΘ COVID νοσοκομείουΜανούσος Τσιτσιρίδης Δ/ντής ΜΕΘ ΓΝ Χανίων

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ