"Πόλεμος"...ανακοινώσεων για το δρόμο της Μεσαράς
Ανακοινώσεις, απαντήσεις, ανταπαντήσεις και βολές εκατέρωθεν για το πολύπαθο έργο
"Το καλύτερο που έχει να κάνει ο «επαναστατικός» κ. Βαρδάκης είναι να σιωπά" αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, με αφορμή την απάντηση νωρίτερα του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης για τις ρωγμές στο δρόμο Απομαρμά – Καστέλλι.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ έχει ως εξής:
«Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον κύριο κ. Βαρδάκη…
Όταν τρέχει και κόβει κορδέλες σε έργα κοιτάει, άραγε, πρώτα επί ποιας κυβέρνησης έγιναν οι μελέτες και μετά πάει και φωτογραφίζεται;
Γιατί λοιπόν, όταν καταγγέλλονται κακοτεχνίες θυμάται και μοιράζει κατηγορίες στην αντιπολίτευση;
Το καλύτερο, λοιπόν, που έχει να κάνει ο «επαναστατικός» κ. Βαρδάκης είναι να σιωπά, καθώς ειδικά για το έργο του δρόμου Ηρακλείου - Μεσαράς είχαμε από πολύ νωρίς επισημάνει τυχόν προβλήματα που αφορούσαν στην έλλειψη μελέτης υδραυλικής εφαρμογής που θα αντιμετώπιζε και το πρόβλημα των κατολισθήσεων, καθώς και αστοχίες και προβλήματα γεωτεχνικής φύσης.
Οφείλουμε, ωστόσο, να του αναγνωρίσουμε την θέρμη με την οποία δίνει παραστάσεις πολιτικής στρεψοδικίας αναμασώντας την καραμέλα της Αριστεράς πως δεν φταίνε ποτέ και για τίποτα.
Έτσι, λοιπόν, κατά Βαρδάκη, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για δρόμους που ανοίγουν στα δύο και για χρήματα που κινδυνεύουν να χαθούν και φυσικά ούτε ο ίδιος ως μέλος του κυβερνητικού κόμματος.
Εύγε Σωκράτη!».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Σωκράτης Βαρδάκης σε εκτενή δήλωσή του με αποδέκτη τον Λευτέρη Αυγενάκη, ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Αντί έστω και σήμερα να αναγνωρίσετε τα λάθη σας που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν τον κρητικό λαό, μας κουνάτε το δάκτυλο και θέτετε ερωτήματα παραπλανητικά για το πως θα κατασκευαστεί το έργο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει"
- Το Πανεπιστήμιο των Ορέων στο Δήμο Γόρτυνας
- "Έπιασαν" τη φωτιά πριν επεκταθεί!
- Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με τους γονείς αθλητών του Λίντο