Πολιτικές Συγκεντρώσεις Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ

Πολιτικές Συγκεντρώσεις Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ

Για να κάνει γνωστές τις θέσεις του Κόμματος ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, που διεξάγεται στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά και για τα ζητήματα της ακρίβειας, της υγείας, του πετσοκομμένου εισοδήματος

  Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει την απεύθυνσή της με πολιτικές συγκεντρώσεις, για να κάνει γνωστές τις θέσεις του Κόμματος ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, που διεξάγεται στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά και για τα ζητήματα της ακρίβειας, της υγείας, του πετσοκομμένου εισοδήματος. Συγκεκριμένα:


Το Σάββατο 9/4 θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση της ΤΕ Ηρακλείου με θέμα: «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022. Η ‘‘ βαριά βιομηχανία’’ για τα κέρδη των τουριστικών ομίλων στις πλάτες των εργαζομένων και των επαγγελματιών», στην Παλιά λαχαναγορά, στις 6:30μμ, με ομιλητή τον Στεφανάκη Γιώργο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10/4 θα πραγματοποιηθεί Πολιτική Συγκέντρωση των ΚΟ Χερσονήσου - Μινώα και Κατασκευών, στην ταβέρνα «Το παραδοσιακό» στου Κοκκίνη Χάνι, στη 1:00μμ, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Την Δευτέρα 11/4 θα πραγματοποιηθεί Πολιτική Συγκέντρωση στην Πλατεία Αγ. Νικολάου στην Αλικαρνασσό, στις 7:00μμ, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Την Παρασκευή 15/4 θα πραγματοποιηθεί Πολιτική Συγκέντρωση στην Πλατεία Νίκαιας, στις 7:00μμ, με ομιλήτρια την Ανδρουλάκη Λίνα, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.

Το Σάββατο 16/4 θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση της ΚΟ Υγείας με θέμα: «‘‘Νέο’’ ΕΣΥ- φτιαγμένο από τα παλιά υλικά της εμπορευματοποίησης. Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία των σύγχρονων αναγκών μας.» στην Ανδρόγεω, στις 6:00μμ, με ομιλητή τον Σιδέρη Γιώργο, μέλος τη Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ