Πως να μεταφέρετε το μωρό σας με ασφάλεια

Πως να μεταφέρετε το μωρό σας με ασφάλεια

Το καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου για το παιδί σας και εκείνο που προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια είναι εκείνο που ανταποκρίνεται στο μέγεθος του παιδιού, “κουμπώνει” στο αυτοκίνητο και τοποθετείται σωστά

Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. είναι υποχρεωτική η χρήση των παιδικών καθισμάτων στο πίσω μέρος της καμπίνας του αυτοκινήτου για όλα τα παιδιά ηλικίας μικρότερης των 12 ετών.

Εάν αναλογιστούμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ατυχημάτων στα οποία τραυματίζονται παιδιά, συμβαίνει σε διαδρομές μικρότερες των 3 χιλιομέτρων, η χρήση των παιδικών καθισμάτων πρέπει να γίνεται σε όλων των ειδών τις διαδρομές όσο μικρές και αν είναι. Η σωστή επιλογή και η χρήση του παιδικού καθίσματος και των ζωνών ασφαλείας μπορούν να μειώσουν μέχρι και 70% τους θανάτους και τους τραυματισμούς σε τροχαία. 

1

Το καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου για το παιδί σας και εκείνο που προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια είναι εκείνο που ανταποκρίνεται στο μέγεθος του παιδιού, “κουμπώνει” στο αυτοκίνητο και τοποθετείται σωστά. Όλα τα παραπάνω μπορεί να μην είναι χαρακτηριστικά που να μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα έτσι ώστε να επιλέξετε το σωστό καθισματάκι αυτοκινήτου για το παιδί σας, αλλά με μια επίσκεψή σας στο βρεφικό κατάστημα Ομηρόλης μπορεί να γίνει. 

2

Το βρεφικό κατάστημα Ομηρόλης είναι η πρώτη επιλογή των νέων γονιών από όλη την Κρήτη και όχι τυχαία καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, όπως επίσης πολλά διαφορετικά brands με προδιαγραφές από 0 έως και 36 κιλά και τις τιμές να ξεκινούν από 79,99€. Το φυσικό κατάστημα Ομηρόλης είναι με διαφορά το μεγαλύτερο κατάστημα βρεφικών ειδών στο Ηράκλειο, καθώς η έκταση του καταστήματος αγγίζει τα 1450 τ μ ενώ επιπρόσθετα διαθέτει και αποθήκη 800 τ μ. Εκεί μπορείτε να βρείτε πάνω από 72 διαφορετικά καθισματάκια με το 90% των προϊόντων να είναι ετοιμοπαράδοτα. 

1

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό είναι εκεί για να σας κατατοπίσει και να σας συμβουλεύσει ποιο κάθισμα να επιλέξετε αλλά και πως να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να τοποθετηθεί το κάθισμα δωρεάν από το προσωπικό στο αυτοκίνητό σας, είτε είναι ISOfix είτε όχι. 

 

Στο αντίστοιχο eshop του βρεφικού καταστήματος best4baby , οι νέοι γονείς μπορούν να εξερευνήσουν όλα τα προϊόντα και να βρουν τα ιδανικά για εκείνους κινούμενοι πάντα εντός του προϋπολογισμού που επιθυμούν. 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ