Πραγματοποίησε την ευχή του φτιάχνοντας hot dog!

Πραγματοποίησε την ευχή του φτιάχνοντας hot dog!

Ο μικρός Γιώργος φόρεσε την ποδιά του και κέρασε όλο τον κόσμο!

 

Ο Κρητικός νότος γέμισε γεύσεις και υπέροχα συναισθήματα  το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς το "Make-A-Wish Greece" (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που εκπληρώνει ευχές παιδιών, ανέλαβε να πραγματοποιήσει την ευχή του Γιώργου να αναλάβει μια καντίνα κερνώντας τον κόσμο, στο λιμάνι του Τσούτσουρου, στο νότο του Νομού Ηρακλείου!

Ο μικρός Γιώργος φόρεσε την "μαγειρική" ποδιά για να φτιάξει χοτ ντογκ και ποπ κορν για να κεράσει μικρούς & μεγάλους, με την βοήθεια του γνωστού σεφ Βασίλη Καλλίδη. Στο σερβίρισμα βοήθησε και ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και εθελοντές μέλη του Make -A- wish. Η πρώτη που σερβιρίστηκε από το Γιώργο ήταν η μητέρα του, υπό το χειροκρότημα όλων!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μέλη "Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου” (ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.) και αρκετός κόσμος, με τα παιδιά να είναι οι απόλυτοι "πρωταγωνιστές" της εκδήλωσης, απολαμβάνοντας τα ζεστά χοτ ντογκ, το ποπ κορν αλλά και κεράσματα παγωτών και αναψυκτικών.

Υπενθυμίζεται ότι η ευχή πραγματοποιήθηκε και με την ουσιαστική συνεισφορά των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, καθώς από το κατάστημα Χαλκιαδάκης - ΜΑΧ έγινε η παραλαβή των προμηθειών για την εκδήλωση, η οποία μόνο χαρά προκάλεσε! 

Make a wish

 

Πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ