Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων

Newsroom
Newsroom

Στη διάρκεια των εργασιών τέθηκε επί τάπητος το σύνολο των ζητημάτων που απασχολεί τον κλάδο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» τη Δευτέρα 27/3/2023 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στη συνέλευση που ήταν η πρώτη μετά την πανδημία παραβρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Κώτσογλου Κυριάκος, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Σέγκος Γιάννης, ο Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας  Γαργανουράκης Βαγγέλης, ο εκπρόσωπος  της ΕΦΕΠΑΕ Καρκανάκης Ευάγγελος ,ο Πρόεδρος  των τουριστικών πρακτόρων Κρήτης Βλατάκης Μιχάλης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Λεκάκης Χαράλαμπος, και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης  Αλεξάκης Νίκος .

Φιλοξενία Γενική συνέλευση

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες του κλάδου όπως τα χρηματοδοτικά προγράμματα και οι ακανθώδεις δυσκολίες ένταξης τους, , κλαδικά θέματα, τα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις συνέπεια κακού προγραμματισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης ,συζητήθηκε η ανάγκη για άμεση επαναλειτουργία των σχολών τουρισμού ενώ παρουσιάστηκε επίσημα η νέα ενημερωτική ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης  www.knossosunion.gr   που απευθύνεται αποκλειστικά  στους επιχειρηματίες - μέλη παρουσιάζοντας τους θέματα εργασιακού ενδιαφέροντος τους και τις συνεργασίες της Ομοσπονδίας με εταιρίες μεγάλου μεγέθους και αποκλειστικά προνόμια και τέλος αναπτύχθηκε η εξέλιξη και υλοποίηση του brand experiencecrete που αφορά στην τουριστική προβολή των επιχειρήσεων.

Φιλοξενία Γενική συνέλευση

 Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χριστοδουλάκης Γεώργιος σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: « αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες τους επιχειρηματίες –μέλη της Ένωσης που με την παρουσία και τη συμμετοχή τους ανέδειξαν προβλήματα και στρεβλώσεις που δυσχεραίνουν την τουριστική εξέλιξη, τους επίσημους προσκεκλημένους μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας και βέβαια τις εταιρίες – συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Ευχόμαστε ολόψυχα η νέα τουριστική σαιζόν να εξελιχθεί ομαλά και δημιουργικά για όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ