Προβληματίζει η έλλειψη εργατών γης στην Ιεράπετρα

Newsroom
Newsroom

Έκτακτη γενική συνέλευση το απόγευμα του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Το ζήτημα της έλλειψης εργατών γης στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας θα αποτελέσει το βασικό αντικείμενο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

ιοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/1/2023 στην Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού με συμμετοχή αγροτών από την ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση οργανώθηκε στα πλαίσια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στις 18:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη - Ιεράπετρα.

Βασικό αντικείμενο των συσκέψεων είναι η αλυσιδωτές επιπτώσεις από την έλλειψη εργατικών χεριών και η απροθυμία της κυβέρνησης να δώσει λύσεις σε αυτό το κρίσιμο θέμα.
Να υπενθυμίσουμε ότι σαν αγροτικοί φορείς είχαμε ενημερώσει και προειδοποιήσει έγκαιρα όλους τους εμπλεκόμενους για το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα.

Καλούμε όλους τους αγρότες να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση καθώς η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη για λήψη αποφάσεων".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ