Προκαταρκτική εξέταση από την ΔΥΠΕ για την "οδύσσεια" του οικοδόμου

Όλα ξεκίνησαν μετά από δάγκωμα ποντικού

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, μετά την δημοσιοποίηση της περιπέτειας οικοδόμου που δεν μπορούσε να βρει ορό προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο να μολυνθεί μετά από δάγκωμα ποντικού (Δείτε ΕΔΩ). 

Σε ανακοίνωση της ΔΥΠΕ αναφέρεται:
"Αναφορικά με το περιστατικό που προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με αναφερόμενο δήγμα ζώου (δάγκωμα από ποντίκι) και το οποίο στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εντολής της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής  Περιφέρειας Κρήτης κας Μπορμπουδάκη Λένας  θα διενεργηθεί Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό από τον κ. Αγαπίου Δημήτρη, Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης,  για το Κέντρο Υγείας Αγίας  Βαρβάρας  και από τον κ. Τερζακη Κώστα, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Βενιζέλειο, για το νοσοκομείο. 

Βασική προτεραιότητα και κύριο μέλημα της Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης είναι η καθημερινή, ασφαλέστερη και ορθότερη αλλά και η προς όφελος των πολιτών Υγειονομική περίθαλψη σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κυρίως με την απαιτούμενη ευαισθησία" 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ