Πρόσκληση δημιουργίας βίντεο για τα οφέλη του αθλητισμού

Πρόσκληση δημιουργίας βίντεο για τα οφέλη του αθλητισμού

Από τον Δήμο Χανίων

 

Με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καλούμε τα σωματεία της πόλης μας να συμμετάσχουν στην παραγωγή ενός βίντεο με τίτλο «Κατανοώ τα οφέλη του αθλητισμού». Στόχος της δράσης είναι να προβληθεί το μήνυμα για έναν πιο δραστήριο και οικολογικό τρόπο ζωής.

Όποιο σωματείο επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να αποστείλει ένα βίντεο, που θα δημιουργήσει, διάρκειας έως 2 λεπτών, έως τις 30.9.2020, στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, email: g-athlitismos@chania.gr, ή να το παραδώσει στο Γρ. Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σ. Μιχαηλάκη (Κυδωνίας 29, α΄ όροφος).  Το βίντεο μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες για τον τρόπο μετακίνησης με ποδήλατο ή και με τα πόδια, την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, την άσκηση στη φύση και το εξωτερικό περιβάλλον, τα οφέλη της άσκησης στην υγεία, την ευεξία μας, κ.α. Παράλληλα, στο υλικό μπορεί να περιλαμβάνονται σύντομες πληροφορίες για το σωματείο και το άθλημά του.

Ο Δήμος έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία θα προβεί στη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού, που θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδημότες μας. Για περισσότερες πληροφορίες και κατευθύνσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων στο τηλ  2821341795.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ