Πρόσκληση σε μαθητές δημοτικών από την AEGEAN και το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Για να παρακολουθήσουν δωρεάν τη θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας»

Η AEGEAN στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί με σκοπό να διευκολύνει την πρόσβαση των παιδιών στον πολιτισμό και σε εμπειρίες που τους γεννούν ερεθίσματα, συνεργάζεται με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) και προφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές Δημοτικού από όλα τα σχολεία της Κρήτης να παρακολουθήσουν δωρεάν την παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» που ανεβαίνει στο  ΠΣΚ Ηρακλείου σε συνεργασία με την παιδική σκηνή «Κάρμεν Ρουγγέρη». 

Ειδικότερα, η παράσταση που προσφέρει η AEGEAN στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:30-13:00 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συνοδεύσουν τους μαθητές τους για να την παρακολουθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας σχετικό email στο corporatecomms@aegeanair.com, έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022. 

Σημειώνεται ότι προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των μαθητών από πόλεις της Κρήτης εκτός Ηρακλείου, η AEGEAN λαμβάνει μέριμνα για το κόστος μεταφοράς των μαθητών και των εκπαιδευτικών που τους συνοδεύουν, από και προς το χώρο διεξαγωγής της παράστασης. 

Η επιλογή των μαθητών που θα παρακολουθήσουν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των επιλαχόντων σχολικών τμημάτων έως την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη δράση και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN και την κ. Μαίρη Κυριακού στο 210 35 51 716 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-15:00).

Μια δράση της AEGEAN, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, για τα παιδιά όλης της Κρήτης 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ