Πρωτομαγιά με πεζοπορία στα Λασιθιώτικα βουνά
Η πορεία θα ξεκινήσει από την Κασταμονίτσα
ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΣΑ-Μ.ΑΓ.ΑΝΝΑΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗΣ-ΑΒΔΟΥ 1-5-2019
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ), ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Στις δυτικές πλαγιές των Λασιθιώτικων Βουνών θα περπατήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Πρωτομαγιά. Θα έχουμε μικρή πορεία για όσους επιθυμούν, η οποία θα είναι εύκολη για όλες και όλους, μικρούς, μεγάλους και μικρά παιδιά.
Όλη η πορεία θα είναι από χωματόδρομο.Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με δικό τους μέσο,υπάρχει καλός χωματόδρομος από το Αβδού που έρχεται στο χώρο αναψυχής.
Η πορεία μας θα ξεκινήσει από την Κασταμονίτσα(υψόμ.500μ).Θα περάσουμε από τον Τοίχο(υδραγωγείο της αρχαίας Λύττου) και θα προχωρήσουμε για το ξωκλήσι του Αγ.Γεωργίου.Στην συνέχεια θα περάσουμε από την αρχή του Μινωϊκού μονοπατιού που οδηγεί στο οροπέδιο Λασιθίου και μέσα από πρίνους και με θέα το φράγμα Αποσελέμη,θα φθάσουμε στον διαμορφωμένο χώρο αναψυχής της Αγ.Φωτεινής(υψόμ.670μ).Θα επισκεφθούμε το σπήλαιο με τον επιβλητικό σταλακτίτη των 10 μέτρων και θα επιστρέψουμε στο χώρο αναψυχής,δίπλα από τον αρχαίο ναό της Αγ.Άννας,όπου ο σύλλογος θα προσφέρει φαγητό και θα γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά.
Στην συνέχεια από κατηφορικό χωματόδρομο(περίπου 1 ώρα) θα τερματίσουμε στο Αβδού(υψόμ.240μ).
Ω.Π. 3 Β.Δ. 1
Αρχηγός: Δ.Σ. (τηλ: 6977594308)
Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή(και αυτοί οι οποίοι θα έρθουν με δικό τους μέσο),μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι 30-4-2019 για να κάνουμε τον προγραμματισμό.Επικοινωνία στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.Όσοι το ξεχάσουν μπορούν να επικοινωνήσουν το βράδυ στο τηλέφωνο του γραφείου 2810224667 από 19:00-21:00.
- Τροχαίο με τραυματία μοτοσικλετιστή
- Οι κάμερες «έπιασαν» τους ζωοκλέφτες
- Μπήκε στο κατάστημα για να ... κλέψει