Ψάχνετε νέες οικιακές συσκευές; Η Di Babbo Climatecnica έχει τη λύση!

Ψάχνετε νέες οικιακές συσκευές; Η Di Babbo Climatecnica έχει τη λύση!

Αναζητήστε αυτές που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες μέσα από τις συλλογές της Pyramis

Έφτασε η πολυπόθητη ώρα της ανανέωσης των οικιακών συσκευών σας; Δεν χρειάζεται να αποδυθείτε σε αγώνα δρόμου για την ιδανικότερη επιλογή, καθώς η Di Babbo Climatecnica έχει τη λύση για σας! 

Χρειάζεστε νέα κλιματιστικά, συσκευές εξαερισμού, ηλιακούς θερμοσίφωνες, κουζίνες, νεροχύτες, μπαταρίες, ψυγεία ή καταψύκτες; Η έκθεση της Di Babbo Climatecnica στη λεωφόρο Δημοκρατίας 97, αποτελεί τον μοναδικό προορισμό σας. 

Κουζίνα φούρνος

Στη Di Babbo Climatecnica, εκτός από τα εγγυημένης και εξαιρετικής ποιότητας κλιματιστικά, θερμοσίφωνες και συσκευές εξαερισμού, θα βρείτε ολόκληρη τη συλλογή σε μεγάλες οικιακές συσκευές της Pyramis, την αντιπροσωπεία της οποίας έχει εξασφαλίσει η Di Babbo Climatecnica. 

Νεροχύτης

Στις συλλογές των οικιακών συσκευών θα βρείτε τις εξελιγμένες ηλεκτρικές συσκευές της Körting που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού, αλλά και τις διάσημες ρετρό συσκευές της Gorenje για τους λάτρεις της vintage αισθητικής.

Ψυγείο

Επισκεφθείτε την Di Babbo Climatecnina τις πρωινές ώρες λειτουργίας της έκθεσης, περιγράψτε στην εξειδικευμένη συνεργάτιδά της πώς φαντάζεστε τον ανανεωμένο χώρο σας και εμπιστευθείτε τις αξιόπιστες και εγγυημένες προτάσεις της για την επιλογή των κατάλληλων ηλεκτρικών συσκευών που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Ξεφυλλίστε τους πλήρεις καταλόγους και ενημερωθείτε για τη λειτουργικότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε νέας σύγχρονης συσκευής που θα διαθέτει για σας η Di Babbo Climatecnica κάνοντας την καθημερινότητά σας ευκολότερη. 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ