Ψάχνουν παντού για την Μάγια - Εντείνουν τις έρευνες οι αρχές

Ψάχνουν παντού για την Μάγια - Εντείνουν τις έρευνες οι αρχές

Χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα οι έρευνες - Γέμισε με αφίσες της 17χρονης το Ηράκλειο

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μάγιας τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη.

Μέχρι και αυτή την ώρα και παρά το γεγονός ότι όλο το Ηράκλειο έχει γεμίσει με αφίσες της ανήλικης ενώ για την εξαφάνισή κινητοποιήθηκε και το Χαμόγελο του Παιδιού, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο.

1

Εκτός από τον πατέρα της ανήλικης που κάνει έκκληση μέσω διαδικτύου για τον εντοπισμό της κόρης του - την στιγμή που οι έρευνες εντείνονται- συγκινητικό είναι και το μήνυμα του Συλλόγου καθηγητών του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου όπου φοιτούσε το νεαρό κορίτσι,  προκειμένου να βρεθεί.

1

Την ίδια ώρα η Ασφάλεια Ηρακλείου που έχει αναλάβει την προανάκριση αναζητά παντού την 17χρονη. Μάλιστα έχει δοθεί σχετικό σήμα αναζήτησης τόσο σε λιμάνια όσο και αεροδρόμια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και στο Ηράκλειο από όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχουν περιπτώσεις όπου πολίτες επικοινωνούν με το 100 και δίνουν ένα στίγμα κοριτσιών που μοιάζουν με την αγνοούμενη, ωστόσο οι αστυνομικοί που σπεύδουν για να επιβεβαιώσουν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, δυστυχώς διαπιστώνουν ότι δεν είναι η ανήλικη Μάγια η κοπέλα για την οποία κινητοποιούνται. Οι ίδιες πληροφορίες αφορούν διάφορες περιοχές και ανατολικά και δυτικά του Ηρακλείου.

Αναφορικά τώρα με το πρόσωπο που φέρεται να έχει μία μορφή σχέσης η ανήλικη, αστυνομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες αγνοείται επίσης η τύχη του με τις αρχές τώρα να προσπαθούν να εντοπίσουν και τα δικά του ίχνη.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ