ΚΡΗΤΗ
Ρέθυμνο: Είχε κλέψει από ηλεκτρικό πατίνι ως προσωπικά έγγραφα και συνελήφθη!
Ένας 20χρονος αλλοδαπός έβαλε χειροπέδες για 3 περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών.
Μόλις 20 ετών αλλά το βιογραφικό του... πλούσιο!
Ένας 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την Τρίτη στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης, άγνωστος δράστης αφαίρεσε ηλεκτρικό πατίνι ιδιοκτησίας ενός Έλληνα, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από μία επιχείρηση.
Αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, αφού τον αναζήτησαν, εντόπισαν τον 20χρονο να οδηγεί το πατίνι που είχε κλέψει και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μαχαίρι, χρηματικό ποσό 60 ευρώ και πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα της Ελληνίδας.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 09 έως και 13.10.2025 ο αλλοδαπός είχε προβεί συνολικά σε 3 κλοπές, αφαιρώντας το εν λόγω ηλεκτρικό πατίνι και πορτοφόλι της Ελληνίδας που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό από ταμείο επιχείρησης.
Τα αφαιρεθέντα είδη που βρέθηκαν στην κατοχή του 20χρονου αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο
