Ρέθυμνο: Ημερίδα για περιοχές του Δικτύου Natura 2000

Newsroom
Newsroom

Διαβούλευση επί των προτάσεων της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης

Ημερίδα διαβούλευσης επί των προτάσεων της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τις περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:00 πμ στα Χανιά, στην Αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) - Ακτή Ενώσεως, πλατεία Γεώργου Κατεχάκη.

   Η ημερίδα διοργανώνεται από την ΟΙΚΟΜ Μελετητική Περιβάλλοντος, Ανάδοχο Εταιρεία της Μελέτης, ενώ στην Ομάδα Έργου συμμετέχουν επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, η MADE Consultants, το ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ - Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, η ΑΝΕΛΙΞΙΣ Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε. και άλλοι ειδικοί επιστήμονες. Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και του Σχεδίου Διαχείρισης για τις περιοχές του Δικτύου Νatura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου (μέρους), καθώς και στην καταγραφή των απόψεων και σχολίων επί των σχετικών προτάσεων της μελέτης. Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών.

   Σχόλια μπορούν να υποβληθούν απευθείας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου (μέρους)» (ΕΠΜ 9β), ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή και τη διοργάνωση της ημερίδας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Ομάδα Σύμπραξις - (+30) 210 7248644| | [email protected].

355404093

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ