Ρέθυμνο: Μαζί με τα προϊόντα κάνναβης πουλούσε και λαθραία τσιγάρα
Οι αστυνομικοί βρήκαν και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 700 γραμμαρίων
Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη καταστήματος με προϊόντα κάνναβης στο Ρέθυμνο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 165 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και χαρακτηρίζονται ως λαθραία.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 700 γραμμαρίων, η νομιμότητα της κατοχής και διάθεσης της οποίας ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και ναρκωτικών, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
- Χανιά: Είπε στον φίλο του ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του, άφησε σημείωμα και αυτοπυροβολήθηκε
- Ολοήμερη περιπλάνηση στην ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά
- Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λυρώνης




