ΚΡΗΤΗ
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 79χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα σε εργασίες για ανόρυξη γεώτρησης
Στις Αρχάνες η κηδεία του Νίκου Γενειατάκη

Θλίψη και αμέτρητα γιατί από τον χαμό του Νίκου Γενειατάκη, που έχασε τη ζωή του τόσο αναπάντεχα την Παρασκευή σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου,
Ο 79χρονος όπως έγραψε το Cretalive, τραυματίστηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια εργασιών για την ανόρυξη γεώτρησης, στην περιοχή Πρινολάγκαδο.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στις Αρχάνες, καθώς ο άτυχος Νίκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και πολύ αγαπητός.
Οικογένεια, συγγενείς και γνωστοί και φίλοι, τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία το Σάββατο. Η κηδεία του θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις Αρχάνες στις 17:00. Η σορός του θα βρίσκεται στην οικία τους από τις 15:00.
Υπενθυμίζεται ότι για το τραγικό περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία, που διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 79χρονος.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο