ΚΡΗΤΗ

Σαράντα ημέρες χωρίς τον Ταξίαρχο

Η οικογένεια του Δημήτρη Παρασύρη τιμά τη μνήμη του

Παρασύρης Δημήτρης

Συμπληρώθηκαν κιόλας σαράντα ημέρες από την απώλεια του Δημήτρη Παρασύρη, λαμπρού αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, και Ταξίαρχου ε.α. Η οικογένειά του, τιμά τη μνήμη του με το σαρανταήμερο μνημόσυνο που θα τελεστεί αύριο Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου 2026, στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στον Άγιο Βλάση Ηρακλείου. 

Ο εκλιπών, έφυγε από τη ζωή, ταλαιπωρημένος αφάνταστα τα τελευταία χρόνια από τη κατάσταση της υγείας του, που δυστυχώς δεν του επέτρεψε να χαρεί όσα είχε δημιουργήσει στη ζωή του! Πατέρας της Νίκης και της Ρούλας Παρασύρη αλλά και πεθερός του Μανόλη Καμπουράκη, υπηρέτησε για χρόνια σε διάφορα πόστα της ΕΛΑΣ στην Κρήτη και υπήρξε πρότυπο οικογενειάρχη. 

Η σύζυγος του Μαρία, και οι κόρες του Νίκη και Ρούλα καλούν συγγενείς και φίλους να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση