Σε διεθνή έρευνα για τις ψυχολογικές επιπτώσεις του αστικού πράσινου, το ΕΛΜΕΠΑ

Newsroom
Newsroom

Για τις ανάγκες της έρευνας ζητείται η συμμετοχή εθελοντών

Τη συμμετοχή εθελοντών για τη διεξαγωγή διεθνούς έρευνας στην οποία ζητά το ΕΛΜΕΠΑ. Σύμφωνα με την Αν. Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Αργυρούλα Καλαϊτζάκη πρόκειται για μία επιστημονική έρευνα σχετικά με τις ψυχολογικές επιπτώσεις του αστικού πρασίνου κατά την πανδημία COVID-19, στην οποία συμμετέχει το ΕΛΜΕΠΑ.

Σκοπός της διεθνούς έρευνας

Όπως επισημαίνεται στη σχετική πρόσκληση συμμετοχής:

"Είμαστε μια διεθνής κοινοπραξία πανεπιστημιακών καθηγητών και ερευνητών από 19 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι μελετούν τις ψυχολογικές επιπτώσεις του αστικού πρασίνου σε άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 λαμβάνοντας υπόψη συμπεριφορικές, κοινωνικές και δημογραφικές μεταβλητές. Έχουμε δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα εκτιμούσαμε την απάντησή σας. Ο απαιτούμενος χρόνος είναι περίπου 10-15 λεπτά".

Πληροφορίες συμμετοχής

1.  Η συμμετοχή σας σε αυτή τη μελέτη είναι απολύτως εθελοντική, το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις θα είναι εμπιστευτικές.

2. Δεν υπάρχουν κίνδυνοι για εσάς κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας σε αυτήν τη μελέτη.

3. Μπορείτε να αποχωρήσετε από αυτήν τη μελέτη ανά πάσα στιγμή.

4. Με τη συμμετοχή σας σε αυτή τη μελέτη, συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τις πληροφορίες σχετικά με τη μελέτη.

5. Αυτή η έρευνα απευθύνεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

6. Τυχόν προσωπικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα συλλέγονται διασφαλίζοντας την προστασία των δεδομένων.

7. Η έρευνα έχει λάβει έγκριση από την Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (131-93/10.25.2022).

Ο σύνδεσμος για να απαντήσετε το ερωτηματολόγιο είναι ο παρακάτω: https://forms.gle/uPKUwWcuu87UTz2W7

Φωτογραφία από Mikeguta via vista.create

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ