Χάθηκε ενώ κολυμπούσε - Έρευνες σε στεριά και θάλασσα

Χάθηκε ενώ κολυμπούσε - Έρευνες σε στεριά και θάλασσα
Newsroom
Newsroom

Μεγάλη κινητοποίηση για αγνοούμενη στη Μεγάλη Παραλία Ιεράπετρας

Μια μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό μιας γυναίκας από την Αυστρία ηλικίας 80 ετών που αγνοείται τις τελευταίες ώρες.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν χθες το μεσημέρι, την ώρα που κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή της Μεγάλης Παραλίας.

Οι έρευνες που ξεκίνησαν χθες το βράδυ, συνεχίζονται από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, εθελοντές αλιείς και δύναμη του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας ωστόσο έχουν αποβεί άκαρπες, έως αυτή την ώρα. 

Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες Κυριακής, η Λιμενική Ιεράπετρας, για περιστατικό 80χρονης αγνοούμενης κολυμβήτριας στη θαλάσσια περιοχή της μεγάλης παραλίας Ιεράπετρας.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς,  στελέχη του οικείου Α.Τ., μέλη του Ερυθρού Σταυρού, μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών αλιέων Ιεράπετρας ''Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ'', μέλη της ομάδας διάσωσης ερασιτεχνών αλιέων ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ'', δύο ιδιώτες δύτες της Ομάδας Διάσωσης Κρήτης και από εθελοντές διασώστες της Ιεράπετρας, με αρνητικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα.

Tυχόν εξελίξεις πρόκειται να αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ