Σε Γενική Συνέλευση ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων

Newsroom
Newsroom

Ποια θέματα θα συζητηθούν

Στις 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων

Όπως αναφέρουν σε κάλεσμά τους:

"Σας καλούμε όλους/ όλες  στη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, ώστε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τον αγώνα μας για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς  στη βάση των σύγχρονων αναγκών.

Ταυτόχρονα με την ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε στα εργασιακά μας δικαιώματα, την υγεία και την παιδεία να μετατρέπονται ολοένα και περισσότερο σε εμπόρευμα, η ακρίβεια - ιδιαίτερα στα είδη πρώτης ανάγκης και την ενέργεια- τσακίζει το εισόδημά μας, με τον μισθό να τελειώνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Τα ξεχειλωμένα ωράρια, ιδιαίτερα στο εμπόριο με αφορμή πότε την cyber Monday , πότε τη black Friday και ενόψει του εορταστικού ωραρίου, αποτελούν καθημερινότητα .

Όλα τα παραπάνω, σε  συνδυασμό με την εντατικοποίηση, με τις απλήρωτες υπερωρίες και τα κομμένα ρεπό,  δυσχεραίνουν  τον οικογενειακό προγραμματισμό και αποδιοργανώνουν πλήρως τις ζωές μας με τον ελεύθερο χρόνο να φαντάζει πολυτέλεια. 

Έτσι, η συσπείρωση στο σωματείο και η συμμετοχή μας στις συλλογικές του διαδικασίες γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, ώστε να οργανώσουμε τον αγώνα για κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στο ύψος των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ