Σε χωριά της ΔΕ Κολυμβαρίου ο Γιάννης Μαλανδράκης

Newsroom
Newsroom

Συνοδεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Στο πλαίσιο των επισκέψεων σε χωριά και κοινότητες του Δήμου Πλατανιά, προκειμένου να συνομιλήσει με τους δημότες και να ενημερωθούν για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά και για αυτά που είναι σε εξέλιξη, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, κος Ιωάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» επισκέφτηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, χωριά της Δ.Ε Κολυμπαρίου. 

Σε χωριά της ΔΕ Κολυμβαρίου ο Γιάννης Μαλανδράκης

O Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το Έργο της Δημοτικής Αρχής, να αναφερθεί σε δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν για το σύνολο του Δήμου αλλά και συγκεκριμένα για τις περιοχές που επισκέφτηκε. Οι δημότες ενημερώθηκαν για τα έργα που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή αλλά και αυτά που ήδη είναι προγραμματισμένα για το αμέσως επόμενο διάστημα. Βασικός σκοπός αυτών των επισκέψεων είναι κυρίως να «ακουστεί» η γνώμη  και ο προβληματισμός του κάθε δημότη, ώστε τόσο ο Δήμαρχος όσο και τα μέλη του συνδυασμού του να τα αφουγκραστούν και να προτείνουν λύσεις και ιδέες προκειμένου να ενταχθούν στο στρατηγικό σχεδιασμό που σταδιακά υλοποιείται  και είναι σε εξέλιξή και για τα επόμενα χρόνια, μέσα από την εμπειρία, την γνώση και τη θέληση που διακατέχονται.

Σε χωριά της ΔΕ Κολυμβαρίου ο Γιάννης Μαλανδράκης

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά στα Ποντικιανά (πλατεία), στις Βούβες, στο Βασιλόπουλο - Καρθιανά, στα Νοχιά- Πλακάλωνα και στη Καλυδωνία. Οι επισκέψεις στον Άστρικα και στην Επισκοπή, ακυρώθηκαν λόγω του τραγικού γεγονότος του αιφνίδιου θανάτου συντοπίτισσας μας, για την οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας, όπως και οι επισκέψεις μας σε χωριά τη ΔΕ Κολυμβαρίου, το Σάββατο 23/9/2023.

Σε χωριά της ΔΕ Κολυμβαρίου ο Γιάννης Μαλανδράκης

     Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ