Σε κατάσταση αμόκ, οδηγός επιτέθηκε σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑΧ!
Απίστευτο περιστατικό!
Οδηγός ΙΧ σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε το πρωί σε όχημα της ΔΕΥΑΧ, τραυματίζοντας εργαζόμενο εν ώρα εργασίας, στην περιοχή των Λενταριανών.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Βρυσών. Ο οδηγός με νοήματα ζήτησε από το βαν της ΔΕΥΑΧ να του παραχωρήσει προτεραιότητα, όπως και έγινε.
Ωστόσο εκείνος, αντί να περάσει, ακινητοποίησε το όχημα, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το βαν. Εκεί, όπως καταγγέλλεται, σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε το τζάμι, τράβηξε έξω τον εργαζόμενο που καθόταν στην θέση του συνοδηγού και άρχισε να τον χτυπάει!
Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις..
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά
- Αναγεννητική Γεωργία στο Οροπέδιο Λασιθίου από το Metaxa Hospitality Group -VIDEO
- Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου υποστηρίζει η εταιρεία «Χαλκιαδάκης Α.Ε»
- "Τα Τέμπη της υγείας είναι εδώ" - Κάλεσμα στους υγειονομικούς της Κρήτης για νέες κινητοποιήσεις
