Σε τροχιά υλοποίησης σειρά έργων στον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων

Σε τροχιά υλοποίησης σειρά έργων στον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων

Οι σχετικές συμβάσεις υπογράφηκαν στο δημαρχείο

Υπογράφηκαν την Παρασκευή, ανάμεσα στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων , ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Εμμανουήλ  Κοκοσάλη και των αναδόχων εταιρειών, μια σειρά από έργα τα οποία θα υλοποιήσει ο Δήμος. 

Το πρώτο έργο του οποίου ανάδοχος είναι η εταιρεία  Μηνάς Μανιαδής – Εμμανουήλ Παπαδοκαλάκης  Ο.Ε. , αφορά  την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση  παιδικών  χαρών του Δήμου Αρχανών  - Αστερουσίων  και είναι προϋπολογισμού 256.000 ευρώ.

Στο δεύτερο  έργο ανάδοχος είναι η εταιρεία LYDAKIS construction co  . Το έργο αφορά  την  κατασκευή Δικτύων αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων  στις τοπικές κοινότητες  Αστρακών και Αστριτσίου  και είναι  προϋπολογισμού  960.000 ευρώ( χωρίς Φ.Π.Α.).

Στο τρίτο έργο ανάδοχος είναι η εταιρεία ΘΑΛΗΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ . Το έργο αφορά συμπληρωματικό υποέργο στο πλαίσιο του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΡΗΜΑΜΠΕΛΛΑ Δ. ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ» , περιλαμβάνει συμπληρωματικές εργασίες κατασκευής οπλισμένου επιχώματος (οπλισμός με γαιωπλέγματα), αποστραγγιστικών στρώσεων και κατασκευή συρματόσακκων για προστασία του πρανούς έναντι διάβρωσης   και είναι  προϋπολογισμού  612.195 ευρώ.

Αρχάνες υπογραφή συμβάσεων

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ