Σέγκος : «Προχωράμε μαζί με την κοινωνία για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας»

Newsroom
Newsroom

Ζεστή υποδοχή στον Γιάννη Σέγκο και τους υποψηφίους του συνδυασμού του, σε Ανάληψη, Αγριανά, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι και Χερσόνησο

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι των της Ανάληψης, των Αγριανών, του Πισκοπιανού, του Κουτουλουφαρίου και της Χερσονήσου στον Δήμαρχο Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιο Γιάννη Σέγκο και στην ομάδα των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου». 

Ο κ. Σέγκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προτεραιότητες και τις ανάγκες της επόμενης ημέρας.

Σέγκος Δήμος Χερσονήσου Ηράκλειο Εκλογές 2023

Κάτοικοι και επιχειρηματίες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χερσονήσου για το ενδιαφέρον ενώ ο κ. Σέγκος επεσήμανε πως κανένας πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται παραμελημένος.  

«Μαζί με την κοινωνία συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» απευθυνόμενος σε κατοίκους και φορείς των περιοχών αυτών τονίζοντας πως : «Η επαφή με την τοπική κοινωνία ήταν και παραμένει καθημερινή καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας προκειμένου να υπάρχει μία γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία». 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους, να ακούσουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους αλλά και να τους ενημερώσουν για παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε Ανάληψη, Αγριανά, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι και Χερσόνησο. 

Σέγκος Δήμος Χερσονήσου Ηράκλειο Εκλογές 2023

Σέγκος Δήμος Χερσονήσου Ηράκλειο Εκλογές 2023

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ