Σέγκος : «Θέλουμε τη Σταλίδα σε ρόλο πρωταγωνιστή στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου Χερσονήσου»

Newsroom
Newsroom

Περιοδεία και ζεστή υποδοχή από κατοίκους της Σταλίδας στον Γιάννη Σέγκο και τους υποψήφιους του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου»

Ζεστό καλωσόρισμα επεφύλαξαν κάτοικοι και επιχειρηματίες της Σταλίδας στον Δήμαρχο Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιο Γιάννη Σέγκο

Στο πλαίσιο περιοδείας του επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» και υποψηφίων της παράταξης, ο Γιάννης Σέγκος συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της Σταλίδας παρουσιάζοντας τις προτεραιότητές του για την ευρύτερη περιοχή. 

«Θέλουμε τη Σταλίδα σε ρόλο πρωταγωνιστή στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου Χερσονήσου. Έχουμε ωριμάσει τις συνθήκες με έργα και στρατηγικό σχέδιο που θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή για την ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο Γιάννης Σέγκος. 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος, στις επαφές που είχε με κατοίκους και επιχειρηματίες της Σταλίδας, ενημέρωσε για το έργο που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία 4 χρόνια, τις βάσεις που μπήκαν για την επόμενη ημέρα και το όραμά του για την περιοχή. 

«Η Σταλίδα γυρίζει σελίδα μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και αναπτυξιακού σχεδιασμού για την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων», επεσήμανε ο κ. Σέγκος ο οποίος ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στον ίδιο και τους υποψήφιους του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου». 

Σέγκος Σταλίδα Δήμος Χερσονήσου Εκλογές 2023

«Σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, διατηρούμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία προκειμένου να διαμορφώσουμε τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή για τον τόπο μας. Συζητάμε με την κοινωνία για να αξιοποιήσουμε πλήρως και να ενισχύσουμε περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική της Σταλίδας», σημείωσε ο κ. Σέγκος.

Ο Γιάννης Σέγκος και υποψήφιοι του συνδυασμού, περπάτησαν μαζί στη Σταλίδα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πολίτες και καταστηματάρχες, αναλύοντας τόσο τα πεπραγμένα της δημοτικής περιόδου όσο και τους πυλώνες του προγράμματος για τον Δήμο Χερσονήσου συνολικά και ειδικά για την περιοχή της Σταλίδας. 

Σέγκος Σταλίδα Δήμος Χερσονήσου Εκλογές 2023

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ