Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Newsroom
Newsroom

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παροχή βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη σωστή και ασφαλή παροχή πρώτων βοηθειών σε καταστάσεις επειγόντων περιστατικών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε η Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Ηρακλείου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/3/2023 στο χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και απευθυνόταν στον προσωπικό του φορέα καθώς και στα μέλη της Μονάδας για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα και του Συμβουλευτικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παροχή βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη σωστή και ασφαλή παροχή πρώτων βοηθειών σε καταστάσεις επειγόντων περιστατικών.

To ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστά πολύ τους διασώστες - εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Ηρακλείου και όλους τους συμμετέχοντες για την επιτυχημένη υλοποίηση της δράσης.

Η μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα είναι ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Κρήτη 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαικό Κοινωνικό ταμείο.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ