Σημαντική δωρεά στην 7η ΥΠΕ Κρήτης

Σημαντική δωρεά στην 7η ΥΠΕ Κρήτης

Μεγάλο μέρος της, σύμφωνα με την επιθυμία των δωρητών, προορίζεται και θα παραχωρηθεί για τις  ανάγκες των νοσοκομείων του Λασιθίου.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον International Orthodox Christian Charities –IOCC και της κοινωνικής προσφοράς του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού, γίνεται αποδέκτης μιας ακόμα σημαντικής δωρεάς υγειονομικών αναλώσιμων υλικών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Η δωρεά, μεταφέρεται στην Κρήτη από την Αμερική με κοντέινερ 40 ποδών και προορίζεται για τις ανάγκες όλων των μονάδων υγείας της 7η Υγειονομικής Περιφέρειας και κατ’ επέκταση των ανθρώπων που περιθάλπουν, ενώ ένα μεγάλο μέρος της, σύμφωνα με την επιθυμία των δωρητών, προορίζεται και θα παραχωρηθεί για τις  ανάγκες των νοσοκομείων του Λασιθίου.

Η παραλαβή της δωρεάς θα πραγματοποιηθεί από τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, παρουσία εκπροσώπων της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, την Τρίτη 14.09.2021 και ώρα 11.00 π.μ.,  στις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Δύο Αοράκια, στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ