Σήμερα η απολογία του 33χρονου για την υπόθεση του βιασμού στα Ανώγεια

Newsroom
Newsroom

Ο κατηγορούμενος επιμένει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη με τη συναίνεσή της

Ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής αρχής του Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί ο 33χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση του βιασμού στα Ανώγεια, προκειμένου να απολογηθεί

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, ο 33χρονος άνδρας επιμένει με σθένος ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη κατόπιν και δικής της επιθυμίας . Σύμφωνα με τη συνήγορό του Θεονύμφη Μπέρκη, ο εντολέας της έχει υποστεί σοκ από την τροπή που πήρε η υπόθεση, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε να διασύρεται με την «ταμπέλα του βιαστή».

Υπενθυμίζεται πως η 32χρονη γυναίκα, όταν μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων δεν φορούσε εσώρουχο, ενώ όταν εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, τις επόμενες ώρες, βρέθηκαν ευρήματα που συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του βιασμού, όπως αμυχές και εκχυμώσεις.

Η υπεράσπιση τονίζει ακόμη ότι ουδέποτε ο 33χρονος εγκατέλειψε τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Υποστηρίζεται πως επειδή δεν του επιτράπηκε η είσοδος λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, ο ίδιος έφυγε και επέστρεψε προκειμένου να μάθει την εξέλιξη της υγείας της, καθώς η 32χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. 

Υπενθυμίζεται ακόμη πως οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της γυναίκας στο Βενιζέλειο, όπου έδωσε και κατάθεση στους αστυνομικούς. 

Φωτογραφία εξωφύλλου από ertnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανώγεια: «Δεν είμαι βιαστής» επιμένει ο 33χρονος

Ανώγεια: Τι περιγράφει στην κατάθεση της για τον βιασμό η 32χρονη

Υπόθεση βιασμού στ' Ανώγεια: Πώς ενημερώθηκε η αστυνομία, τι είπε ο 33χρονος

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ