Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μανώλη Μπικάκη

Η τελετή μνήμης και τιμής συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την Περιφέρεια Κρήτης.

Σήμερα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ήρωα της Κύπρου Μανώλη Μπικάκη με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ήρωα της Κύπρου Μανώλη Μπικάκη, ο οποίος πολέμησε κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής του 1974, θα πραγματοποιηθούν στις 11:30 σήμερα το πρωί, στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Η τελετή μνήμης και τιμής συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την Περιφέρεια Κρήτης. 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του κοιμητηρίου, στον οικισμό Αμύγδαλος της Δημοτικής Κοινότητας Παρανύμφων (Δημοτική Ενότητα Αστερουσίων).

Την πρόσκληση για την τελετή απευθύνει ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων Εμμανουήλ Κοκοσάλης. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση