Σοκ με σφαγές Κρι Κρι - Επίδειξη στο διαδίκτυο που προκαλεί οργή

Οι σκληρές εικόνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την σφαγή, κυριολεκτικά, του σπανιότερου είδους της Κρητικής Πανίδας.


Την άμεση παρέμβαση αστυνομίας και εισαγγελικών αρχών ζητούν εκπρόσωποι της Ζωόφιλης δράσης, μετά τις σοκαριστικές εικόνες (οι οποίες είναι προφανώς παλιότερες, ίσως και του 2012), που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την σφαγή, κυριολεκτικά, του σπανιότερου είδους της Κρητικής Πανίδας.

Σημειώνεται ότι μετά το θόρυβο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τη Ζωόφιλη Δράση, στο Cretalive έφτασαν πληροφορίες που θέλουν την υπόθεση αυτή να είναι αρκετά παλιά. Όπως μας ανέφεραν, οι φωτογραφίες απαθανατίζουν κυνήγι Κρι Κρι στην περιοχή της Ντίας, όταν αυτό επιτρεπόταν υπό ορισμένες προϋποθέσεις. 
 
Ωστόσο, το γεγονός παραμένει ότι οι εικόνες κάποιων να επιδεικνύουν την λεία τους, Κρι Κρι με "ανοιγμένους" λαιμούς, είναι ιδιαίτερα σκληρές και προκαλούν σοκ!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη, που έκανε τη σχετική καταγγελία:

"Μετά από επικοινωνία με το Ελληνικό Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής, έχω την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τα σπανιότατα αυτά άγρια ζώα του νησιού μας, που οι δύο αυτοί ανόητοι σκότωσαν, μαχαίρωσαν, έσφαξαν, ξεκοίλιασαν και στη συνέχεια φωτογράφισαν τις πράξεις τους και τις προβάλουν στο FACEBOOK.
Από κοινού Ζωόφιλη Δράση και ΕΚΠΑΖ προχωράμε άμεσα σε καταγγελία για τη θανάτωση και την επίδειξη των θανατωμένων προστατευόμενων άγριων ζώων διαδικτυακά και παρακαλούμε την Ελληνική Αστυνομία και την Εισαγγελία Ηρακλείου να παρέμβουν άμεσα" 


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ