ΚΡΗΤΗ

Σούδα: Αυτές είναι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του Πολωνού που κατηγορείται για κατασκοπεία

Αυτά είναι τα φωτογραφικά ευρήματα - ντοκουμένα που βρέθηκαν στην κατοχή του 58χρονου

πολωνός-κατασκοπεία-σούδα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε φωτογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο του 58χρονου Πολωνού, ο οποίος κατηγορείται για κατασκοπεία στη ναυτική βάση της Σούδας και έχει ήδη προφυλακιστεί.

Τα φωτογραφικά ευρήματα - ντοκουμένα που βρέθηκαν στην κατοχή του παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, φέρνοντας για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας τις φωτογραφίες που βρέθηκαν αποθηκευμένες στο κινητό τηλέφωνο του 58χρονου.

 

 

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται ένα αεροπλανοφόρο που είχε καταπλεύσει στον ναύσταθμο ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται κάποια πλοία υποστήριξης που επίσης έχουν καταπλεύσει στον ναύσταθμο της Σούδας, μεταξύ των οποίων και ένα αντιτορπιλικό. Στις φωτογραφίες φαίνονται επίσης και αεροσκάφη που είχαν προσγειωθεί στο παρακείμενο αεροδρόμιο, μαχητικά και μεταγωγικά αεροσκάφη καθώς και ιπτάμενα τάνκερ. Ακόμη, στις φωτογραφίες εμφανίζονται και αεροσκάφη συλλογής πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται επίσης και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerarld Ford το οποίο είχε καταπλεύσει τον περασμένο Φεβρουάριο στον ναύσταθμο της Σούδας.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση