Στα Χανιά την Κυριακή η Πρόεδρος του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού
Το πρόγραμμα της επίσκεψής της
Η Πρόεδρος του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», κ. Μαρία Καρυστιανού, θα επισκεφθεί την Κυριακή 18/10 τα Χανιά, για πρώτη φορά υπό την ιδιότητά της ως Προέδρου του Κινήματος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 17:30, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, παρουσία μελών, φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, καθώς και πολιτών που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις αρχές, τις θέσεις και τις πολιτικές του προτεραιότητες.
Η επίσκεψη εντάσσεται στην προσπάθεια ανάπτυξης ουσιαστικής επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες, μέσα από τον άμεσο διάλογο με τους πολίτες, την ανάδειξη των ζητημάτων που τους απασχολούν και την ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής τους στη δημόσια ζωή, μέσα από τις τοπικές Κοινότητες Πολιτών.
Σε μια περίοδο κατά την οποία η εμπιστοσύνη στους θεσμούς, η διαφάνεια, η λογοδοσία και η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών βρίσκονται στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου, η επαφή με τις τοπικές κοινωνίες και η ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.
Η Κοινότητα Πολιτών Χανίων για την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» καλεί τους πολίτες των Χανίων να παρευρεθούν στην ομιλία και να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων.
Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημέρα: Κυριακή 18/10
Ώρα: 17:30
Χώρος: Εργατικό Κέντρο Χανίων
- Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο μετασχηματισμός των Δημοτικών Εταιριών του Δήμου Ηρακλείου
- Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: Συνιδιοκτήτης και με τη βούλα ο δήμος Ηρακλείου στο προς αξιοποίηση «φιλέτο»
- Ρέθυμνο: Επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων




