"Στέγνωσαν" οι βρύσες, τελείωσε και η υπομονή

"Στέγνωσαν" οι βρύσες, τελείωσε και η υπομονή

Από την παραμονή των Χριστουγέννων η κατάσταση σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου είναι μαρτυρική, τονίζουν οι πολίτες

Με τους χειρότερους οιωνούς μπήκε η νέα χρονιά για πολλά νοικοκυριά στο Ηράκλειο, που αναγκάστηκαν να κάνουν γιορτές χωρίς νερό και δεν βλέπουν την κατάσταση να εξομαλύνεται. 

Τα μηνύματα που εξακολουθεί να δέχεται το cretalive είναι πολλά από τους πολίτες που τονίζουν ότι έχει πλέον εξαντληθεί η υπομονή τους και ζητούν επιτακτικά από την δημοτική αρχή να δώσει λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης

Ενδεικτικά παραθέτουμε μήνυμα που έφτασε από τον κ. Μιχάλη και αναφέρει:

"Η κατάσταση με το νερό,λίγο πιο πάνω από την πλατεία Σινάνη, σε πάροδο της Ουλαφ Παλμε, στην γέφυρα της Εθνικής, έχει φτάσει σε απελπιστικό σημείο,από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα είχαμε το πολύ 4 μέρες νερό!
Από την παραμονή της πρωτοχρονιάς μέχρι και σήμερα οι βρύσες είναι στεγνές, δεν έχουμε κάνει μπάνιο 4 ήμερες τώρα, πλενόμαστε το πρωί με εμφιαλωμένο και ζητάμε στην γειτονιά να μας δώσουν νερό σε κουβά!

Στο τηλέφωνο η κοπέλα άπλα μας λέει ότι δεν γίνεται να μην έχετε νερό και όταν επιβεβαιώσει την βλάβη μας λέει, μέχρι το βράδυ αλλιώς αύριο το πρωί θα έχετε νερό, αυτή η κουβέντα 3 μέρες τώρα!

Εαν στον εκάστοτε υδρονομέα συνέβαινε το ιδιο τι θα έκανε; Αα ξέχασα στην περιοχή τους δεν κόβεται ποτέ το νερο!

Το τεχνικό τμήμα τι λεει;

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ το γνωρίζει το πρόβλημα;

Ένας θα βγει να πει τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ