ΚΡΗΤΗ

Στη φυλακή ο 39χρονος που κυνηγούσε με τσεκούρι τη γειτόνισσα στις Γούβες

Του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη

Στη φυλακή ο 39χρονος που κυνηγούσε με τσεκούρι τη γειτόνισσα στις Γούβες
Photo Credits: @pixabay

Ποινή φυλάκισης 7 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη επέβαλλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στον 39χρονο κρητικό που σε κατάσταση παράκρουσης, άρπαξε ένα τσεκούρι, απειλώντας την γειτόνισσα του και το παιδί της. 

Όπως έγραψε χθες το Cretalive.gr ο 39χρονος προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο της γυναίκας. Ο ίδιος ψέλλιζε σε κατάσταση παράνοιας ότι σε όραμα που είχε δει, έπρεπε να σκοτώσει το παιδί. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών, χωρίς αναστέλλουσα στην έφεση, πράγμα που σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Πάντως, η κατάσταση του είναι τέτοια που ακόμα και μπροστά στο δικαστήριο, φώναζε «άντε να τελειώνετε να πάω σπίτι να κοιμηθώ», ενώ την προηγούμενη ημέρα στο πλαίσιο της αναβολής, επέπληξε τον πρόεδρο του δικαστηρίου που χαμογελούσε.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση