Στην Αθήνα για τον 1ο Μαραθώνιο Ευρώπης οι σύλλογοι της Μεσαράς

Τα μέλη του Δικτύου Συλλόγων Μεσσαράς μαζί με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης μοίρασαν τα διαφημίστηκα φυλλάδια του 1ου Μαραθωνίου Ευρώπης

Μέλη από το Δίκτυο Συλλόγων Μεσαράς με συνεργασία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης μετέβησαν  στην Αθήνα   στις 11 -12 -13 Νοεμβρίου του 2016 , στο κλειστό γήπεδο  Φαλήρου  (Ταεκβοντό), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου , στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης.

Στο Κέντρο Εγγραφών, ο επισκέπτης- δρομέας μπορεί να απευθυνθεί στο Γραφείο Πληροφοριών για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ή γενικότερα στοιχεία για τη διοργάνωση του 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων.

Μέσα στο στάδιο υπήρχαν και περίπτερα εταιριών σχετικά με το αθλητισμό , την ενδυμασία, την διατροφή, την ιατρική, της υγείας ,την τεχνολογία  του αθλητισμού , περίπτερα διαφήμισης άλλων  μαραθωνίων  στο κόσμο και στη Ελλάδα  κ.λ.π .

Η  συμμετοχή στο  34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας  ξεπερνούσε τους  50.000 αθλητές  από 105 χώρες.  
Τα μέλη του Δικτύου Συλλόγων Μεσσαράς μαζί με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης μοίρασαν τα διαφημίστηκα φυλλάδια του 1ου  Μαραθωνίου Ευρώπης, της Μεσσαράς της Κρήτης. Τα ενημερωτικά και διαφημιστικά   φυλλάδια μοιραστήκαν από το περίπτερο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαζικού Αθλητισμού   Υπεραποστάσεων και στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.

Πληροφορίες σχετικά με τον 1ο Μαραθωνίο Ευρώπης την  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 ενημέρωσης  στην  ιστοσελίδα:  europe.cretamarathon.gr
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση