ΚΡΗΤΗ

Στην έκθεση Innodays 2025 το Δίκτυο τουρισμού υπαίθρου epaithros+

Την Κυριακή η ομιλία της συντονίστριας του Δικτύου

Δίκτυο Innodays, ypaithors

Το Δίκτυο Τουρισμού Υπαίθρου epaithros+ συμμετέχει στην έκθεση Innodays 2025 μέσα από το περίπτερο της ΕΤΑΜ ΑΕ και με ομιλία της συντονίστριας του Δικτύου, κ. Χρύσας Παγκάλου. Πρόκειται, όπως τονίζεται, για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογικών εφαρμογών στη χώρα, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την παρουσία του στον χώρο της σύγχρονης βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Η παρουσία του epaithros+ θα πραγματοποιηθεί μέσω του περιπτέρου της εταιρείας ΕΤΑΜ ΑΕ, φορέα αρωγού του Δικτύου, από την Παρασκευή 28 έως την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δράσεις, τις υπηρεσίες και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, για την ενίσχυση του τουρισμού υπαίθρου και την προώθηση της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η κ. Χρύσα Παγκάλου, Γενική Διευθύντρια της ΕΤΑΜ ΑΕ και συντονίστρια του Δικτύου θα πραγματοποιήσει ομιλία την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 13:50 με θέμα την καινοτομία του epaithros+ αλλά και των ευρημάτων της έρευνας που πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» το φθινόπωρο του 2025, αναδεικνύοντας τον ρόλο του epaithros+ ως μοχλού ανάπτυξης για τις περιοχές της ελληνικής υπαίθρου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση εδώ.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση