Στην ετήσια άσκηση ετοιμότητας του Creta Maris ο Λευτέρης Αυγενάκης

Newsroom
Newsroom

Στην άσκηση συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, η ΕΛ.ΑΣ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το υπεραστικό ΚΤΕΛ

Στην ετήσια Άσκηση Ετοιμότητας του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, επιβεβαιώνοντας ότι "η Κρήτη βρίσκεται σε ετοιμότητα έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την πρόληψη και έγκαιρη προετοιμασία, δημιουργώντας το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους επισκέπτες που την επιλέγουν ως προορισμό για την ξεκούρασή τους! Είμαστε ασφαλείς σε κάθε επίπεδο!".

Στην άσκηση συμμετείχαν -και ο Υφυπουργός τους ευχαρίστησε θερμά- η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Αυγενάκης Creta Maris

Σε σχετική ανάρτησή του ο Λ. Αυγενάκης επισημαίνει:

Στην ετήσια Άσκηση Ετοιμότητας του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort, του Metaxa Hospitality Group, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Στην άσκηση συμμετείχαν – και τους ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες τους – η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Η Κρήτη βρίσκεται σε ετοιμότητα έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την πρόληψη και έγκαιρη προετοιμασία, δημιουργώντας το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους επισκέπτες που την επιλέγουν ως προορισμό για την ξεκούρασή τους!
Είμαστε ασφαλείς σε κάθε επίπεδο!

Ξεχωριστά θέλω να συγχαρώ τον καλό μου φίλο και καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, Ευθύμιο Λέκκα, τους φοιτητές του, καθώς και τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του Creta Maris Beach Resort και τον αγαπητό φίλο Ανδρέα Μεταξά".

Δείτε την ανάρτηση του Λ. Αυγενάκη:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ