Στην Κρήτη ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επίλυσης Ιδιωτικού Χρέου

Στην Κρήτη ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επίλυσης Ιδιωτικού Χρέου

Βρέθηκε στα γραφεία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Συνάντηση, με την Πρόεδρο του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επίλυσης Ιδιωτικού Χρέους,(ΕCDN)κ. Madar, είχε σήμερα η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα γραφεία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.
 
Βασικά, το θέμα που απασχόλησε την συνάντηση των δύο φορέων ,ήταν η ενημέρωση και ο τρόπος δράσης και συνεργασίας, για διευκόλυνση των αδυνάτων οικονομικά Καταναλωτών, για να σώσουν την πρώτη κατοικία τους.
 
Σε  εκείνο, που αναφέρθηκε και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, (ECDN) είναι την βοήθεια που εισπράττει από το επίσημο Κράτος,σε όλα τα επίπεδα και την δύναμη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού, στην στήριξη των Υπερχρεωμένων, Ιδιωτών.
 
Οι δύο φορείς συμφωνησαν, στη μεγάλη σημασία εξωδικαστικής επίλυσης Ιδιωτικού Χρέους των νοικοκυριών , μέσα από τις Ενώσεις των καταναλωτών, στις σημερινές συνθήκες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και την ανάγκη συνεργασίας και ανάπτυξης σύμπραξης ευρωπαϊκών φορέων,για εύρεση λύσης του προβλήματος της υπερχρέωσης.
 
Τέλος και οι δύο φορεις συνεναισαν, να υπάρξει συνεργασία ανταλλαγής απόψεων, στοιχείων και σχεδίων ,στον τρόπο διαχείρισης ,του Ιδιώτικου χρέους, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, να βρουν τα εργαλεία εκείνα που θα βοηθήσουν τους Ευρωπαίους πολίτες, μέσα από ένα ενιαίο σύστημα, να αντιμετωπίσουν την υπερχρέωση και την υποστήριξη των πολιτών, πολιτών που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν στην πληρωμή του χρέους τους, να αποφύγουν να νοιώσουν το άγχος και τον φόβο,μόνοι τους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ